Down to earth

Down to earth

Sacha de Boer & Jacob-Jan Boerma

Fotokookboek met betaalbare, pure en gezonde recepten, verdeeld in thema's. Met foto's van Sacha de Boer.

Van Dishoeck
€ 25,-
ISBN 9789000332816
01-10-2013

Down to Earth is een fotokookboek met heerlijke, pure gerechten die iedereen kan maken; betaalbaar en gezond. De eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer.

Een bezoekje aan een imker, samen met Jacob-Jan de moestuin in; Sacha de Boer brengt het Nederlands natuurschoon verrassend in beeld. Daarnaast biedt ze een kijkje in de keuken. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. En verdeeld in de thema’s aards, mals, fris, zilt en zoet.

Sacha fotografeert al sinds haar zevende en heeft diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Tot voor kort was Sacha presentator bij de NOS. Zij nam daar afscheid en gaat zich nu fulltime toeleggen op haar fotografiecarrière.

Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.